'Corporate communicatie, dat is mijn sterke kant. Een communicatieplan schrijven,  concepten ontwikkelen maar  ook de middelen ontwikkelen en produceren.'


 

. ACE

Ik ben communicatie-adviseur voor ACE, een samenwerkingsverband tussen de drie automotive hbo-opleidingen in Nederland en het bedrijfsleven.

. Claassen, Moolenbeek en Partners

Voor dit bedrijfskundig en bancair adviesbureau adviseer ik de partners en ben ik betrokken bij het optimaliseren van de website.

. Technische Universiteit Eindhoven

Voor de afronding van het Cargo Hitching project onder leiding van prof.dr. Tom van Woensel, heb ik een magazine geschreven en de uitgave ervan gecoördineerd: Cargo Hitching, waar pakketjes en personen samengaan.

In 2015 en 2016 ben ik betrokken geweest bij het High Tech Systems Center. In 2016 heb ik een corporate brochure voor het HTSC ontwikkeld.

. Faculteit Bouwkunde TU/e

Voor de faculteit Bouwkunde heb ik in 2015 en 2016 de website onderhanden genomen, zowel inhoudelijk als qua structuur.

. PDEng-opleiding Industrial Engineering van de TU/e

Voor de PDEng-opleiding Industrial Engineering heb ik een communicatieplan gemaakt en de diverse middelen ontwikkeld en uitgevoerd: twee brochures, posters, banners, update website en een filmpje (dat bijna klaar is).

. Brainport Network

Bij Brainport 2020 was ik als senior adviseur communicatie verantwoordelijk voor het communicatiebeleid.

VHTO

Bij VHTO ben ik in 2014 betrokken geweest bij het ontwikkelen van een nieuwe website.

. AutomotiveNL

Bij AutomotiveNL ben ik tussen 2009 en 2013 als senior adviseur betrokken geweest bij de opzet, coördinatie en aansturing van de communicatie-activiteiten.